Balla Byrackans tematillfällen

Nya datum kommer hösten 2023!

Vill du träna på något specifikt med din hund? Behöver du lite ny input och nya övningar? Vill du prova något nytt? Vill du göra något roligt som dessutom stärker relationen och samarbetet mellan dig och din hund? Anmäl dig till ett eller flera tematillfällen! Dem är upplagda så att du både kan anmäla till ett enstaka, eller till flera. Tillfällena passar dig som är nybörjare, du som vill lära dig mer och du som vill hitta på något nytt med din hund.


Max 5 ekipage per tillfälle. Självklart håller vi gott avstånd. Inga förkunskaper krävs, men för att få ut mesta möjliga av träningen så behöver hunden kunna vara på avstånd runt andra hundar utan att vara rädd, arg eller stressad. Diplom och en liten goodiebag ingår!

Prova på klickerträning 470kr inkl moms.Klickerträning är en rolig och effektiv inlärningsmetod. Under två timmar går vi igenom grunderna och du får lära dig hur du kan använda klickern för att lära din hund att bl a ta kontakt med dig och början till en tyst inkallning. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan lära din hund med hjälp av en klicker! Passar dig som är helt nybörjare eller precis har börjat.

Boosta följsamheten 370kr inkl moms.


Träningen blir så mycket enklare om din hund är följsam och uppmärksam! Under detta tillfälle kommer vi framförallt att fokusera på lek och kontaktövningar. Det bygger både relation och samarbete, vilket ökar följsamheten och livet med hund blir både enklare och roligare.

Bättre självförtroende 370kr inkl moms.


Att känna att man kan saker och lyckas med det man företar sig ökar självförtroendet, vilket skapar trygghet och gör det enklare att hantera olika situationer man kan hamna i. Det är precis likadant för hundar och därför ägnar vi detta tillfället åt att träna roliga tricks, kroppskontroll och nosgrejer. Detta förbättrar dessutom er relation och samarbete.

Kickstarta inkallningen 370kr inkl moms.


En bra inkallningen ger hunden mer frihet i livet. Det är dessutom en viktig livförsäkring om oturen skulle vara framme och kopplet går sönder eller någon glömt stänga grinden. Det här tillfället lägger vi grunden för inkallningen och du får med dig tips på hur du kan fortsätta träna själv hemma.

Aktivera nosen - 470kr inkl moms.


Att låta hunden glänsa genom att använda sitt otroliga luktsinne ökar dess självförtroende och ger en trött och nöjd hund. Det är perfekt aktivering att göra inomhus när vädret är trist, när du har ont om tid eller för att liva upp promenaderna med. Genom att ordna roliga nosaktiviteter blir du en rolig prick som din hund gärna vill hänga med. Dessutom får du möjlighet att uppmärksamma vilken fantastisk hund du har!

Mejla din anmälan till info@ballabyrackan.se.


Skriv "Tematillfälle" i ämnesraden och svara på följande:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Hundens namn, ras/raser, kön och ålder
  • Vilken aktivitet vill du anmäla till?
  • Har ni klickertränat tidigare?
  • Finns det något jag behöver veta om dig och/eller din hund? T ex allergier, sjukdomar eller annat.
  • Godkänner du anmälningsvillkoren?
  • Godkänner du att Balla Byrackan sparar dina kontaktuppgifter för att kunna återkoppla?


Tips! Kopiera listan och klistra in i mejlet.


Välkommen med din anmälan!