En kväll med hundbeteendeutredaren

Inga datum planerade just nu. Mejla info@ballabyrackan.se vid intresse. Intresseanmälan är inte bindande.

Har du en hund som inte tar livet med en klackspark? Den kanske skäller och gör utfall mot andra hundar, människor eller bilar. Kanske morrar den mot någon i familjen? Eller så kanske den är skotträdd?

Kanske drar du dig för att gå ut på promenad? Kanske har du fått en massa råd (som du inte har bett om) från människor som menar väl, men som faktiskt inte har en aning om hur det är att leva med en rädd, stressad och/eller utåtagerande hund 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

När du såg hundlivet framför dig, tänkte du dig kanske härliga promenader tillsammans, roliga aktiviteter som kurser eller kanske t o m tävlingar, umgås med kompisar och deras hundar och att kunna ha hunden med på allt du gör.

Det kan kännas både ensamt, ångestfyllt och sorgligt när hundlivet inte blev som man hade tänkt sig. Du känner kanske något helt annat, och det är helt okej.

Vi träffas i en liten grupp, utan hundar, och jag svarar på dina frågor efter bästa förmåga. Du får också möjlighet att dela erfarenheter med andra som kanske är i liknande sits och känna att du faktiskt inte är ensam om att ha en hund som tycker att livet är jobbigt ibland. Jag har själv levt med en utåtagerande hund som upplevdes som aggressiv av omgivningen. Fiffi, hunden jag har idag, var så rädd att hon kröp längs väggarna som liten.

Här finns inga dumma frågor, och det som sägs här stannar här! Det finns mer än tillräckligt med dömande ord om hundar med problemskapande beteenden och deras människor i världen idag, men dem har ingen plats här. Vi är snälla och visar hänsyn och medmänsklighet till varandra. Det är modigt att våga dela med sig!

Mejla din anmälan till info@ballabyrackan.se.


Skriv "En kväll med beteendeutredaren" i ämnesraden och svara på följande:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Hundens namn, ras/raser, kön och ålder
  • Beskriv kortfattat om din hund har nåt specifikt bekymmer som du vill prata om.
  • Har du några allergier eller specialkost? Vill du ha te eller kaffe?
  • För att alla ska känna sig bekväma med att dela med sig av personliga erfarenheter så är det viktigt att det som sägs här stannar här. Lovar du att behålla det du får ta del av här för dig själv?
  • Godkänner du anmälningsvillkoren?
  • Godkänner du att Balla Byrackan sparar dina kontaktuppgifter för att kunna återkoppla?


Tips! Kopiera listan och klistra in i mejlet.


Välkommen med din anmälan!

Pris: 300kr inkl. moms per person. Betalning sker via swish på plats.

Antal deltagare: Max 6 stycken.

Förutom svar på dina frågor, så ingår även fika och gemenskap. Just idag får din lurviga kompis stanna hemma. 

Här kan du läsa anmälningsvillkoren.